top of page
Maria og Lars 1M8A5895_small.jpg

Juleturné med Lars Bremnes og Maria Haukaas Mittet

Ringe inn

 

Etter stor suksess med juleturneen «Ringe inn» i 2022 med 13 utsolgte konserter, drar Maria og Lars på ny runde julen 2023.  Det blir både kjente og nye stopp på veien, fra Vadsø i Nord, til Stavanger i sør.  «Ringe inn» er tittelen på julealbumet de gav ut sammen 12. november 2021, inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og et ønske om at alle skal være velkommen inn et sted når verden er på det mørkeste.

 

På turneen har de med seg noen av landets beste musikere for å skape julestemning fra nord til sør med både nyskrevne julelåter og velkjente sanger du blant annet kan finne på det ny slupne julealbumet.

 

Julens trylleglitter faller på det hellige så vel som det kommersielle, på festen så vel som ensomheten, på barnets forventninger som de voksnes skuffelser.

Gjennom sangene i konserten møter man karakterer som spenner fra servitøren på julebordet, via dompapen som ikke liker julenek til Jesus-barnet i et parkeringshus. 

Vise-legendene Terje Nilsen og Jan Arvid Johansen fra nord er også representert. Og i tråd med tittelen på platen fremføres en lys og sølvklingende versjon av klassikeren «Kimer I klokker».

typografi_artistnavn.png
typografi_ringeinn.png
bottom of page